Algemene voorwaarden + verzendings- en retourbeleid

Algemene voorwaarden

Bestel alleen een extra paar zolen als je tevreden bent over je huidige zolen en als het niet langer dan drie jaar geleden is dat we een nazicht gedaan hebben van uw gangpatroon.

Mochten de zolen bij ontvangst toch niet goed passen dan mag u mij steeds contacteren voor een afspraak in de praktijk binnen de 4 weken na verzending (inbegrepen in de prijs).

Bedrijfsnaam: Praktijk 14 BV
Bedrijfsadres: Kortrijkstraat 56 B1, 9800 Deinze
BTW-nummer: BE1001834113

Verzending

Normaal worden de zolen binnen 5 werkdagen naar u verzonden met Bpost. In sommige gevallen kan dit langer duren, bijvoorbeeld in verlofperiode. Als wij in verlof zijn laten wij – wanneer wij uw bestelling zien binnenkomen – zo snel mogelijk weten dat de verzending iets langer zal duren.

Omruiling

Mocht er om de een of andere reden een foutieve zool opgestuurd zijn dan ben ik bereid om de zolen aan te passen of om een nieuw correct paar te maken. In dat geval contacteer je me best op 0476 06 61 69 binnen de 4 weken na verzending en maken we een afspraak in mijn praktijk te Kortrijkstraat 56 Bus 1, 9800 Deinze, om de foutieve zolen na te kijken en correct aan te passen of te vernieuwen.

Het vervoer van en naar de praktijk valt niet ter mijner laste.

Terugbetaling

Er is geen terugbetaling mogelijk.

Vragen?

Contacteer ons via gsm: 0476 06 61 69.